Contact

CUM returnez? (video tutorial)
CUM returnez? (text tutorial)
Urmariti urmatorul tutorial pentru a putea vizualiza pasii necesari in procesul de returnare al produsului dumneavoastra:
Daca ati cumparat de la noi si doriti alta marime/ alt produs la schimb / banii inapoi pe produsele achitionate, atunci este necesar sa va logati in contul de client si sa parcurgeti sectiunea "Retur produse".
Pasii necesari sunt urmatorii:
 • Trebuie ca mai intai sa fiti logat pe site. Ca sa va puteti loga in contul realizat anterior pe site, trebuie sa dati click pe butonul: "Intra in cont" si sa completati campurile respective (e-mail cat si parola setata in momentul inregistrarii contului).
  Cum schimb parola? - CLICK AICI Ghid resetare parola
  • Daca ati uitat parola, atunci accesati butonul "Ati uitat parola?" si veti fi directionat intr-o pagina unde va rugam sa introduceti adresa de email cu care v-ati inregistrat pe site.
  • Accesati acel e-mail si veti gasi un mesaj cu subiectul "[Modlet.ro Te incalta!!] Confirmare creare parola noua".
  • Dati click pe acel link din e-mail unde scrie "Pentru a alege o parola noua va rugam utilizati urmatoarea pagina".
  • In acea pagina nou deschisa, veti putea sa va alegeti noua parola dorita. La scurt timp dupa aceasta actiune, veti primi pe aceeasi adresa de e-mail datele de conectare, adica e-mailul pe care il stiti deja si noua parola aleasa de dumneavoastra.
 • Accesati meniul "Contul meu" si apoi sectiunea "Retur produse".
 • Aici veti gasi comenzile pe care le-ati plasat de la crearea contului. Accesati comanda la care doriti sa faceti retur (de obicei ultima) si apoi accesati butonul "Genereaza retur".
 • In aceasta pagina trebuie sa:
  Bifati produsele pentru care doriti sa generati un retur, si daca este cazul specificati cantitatea necesara in coloana "cantitate".
  Completati "motivul returului".
  Bifati optiunea dorita privind "detaliile despre ridicarea/livrarea produselor returnate"
  La optiuni retur completati contul IBAN cat si titularul acestuia
  Click pe butonul "genereaza retur"
Daca anterior ati ales optiunea "vreau banii inapoi" atunci avem 2 situatii:
 1. Daca la pasul 4 ati ales optiunea de a trimite returul, prin Urgent Cargus (cu plata la noi) atunci suma transferata in cont va avea valoarea scazuta cu 15 lei (costul transportului produselor returnate).
 2. Daca la pasul 4 ati ales sa trimiteti dumneavoastra coletul (suportand plata transportului) atunci suma transferata in cont va avea exact valoarea produselor returnate.

Adresa punct de lucru: STR. CETATIANU IOAN NR.15, HALA 5 (in spate la Metro) Jud.Galati, Oras Galati

Telefon contact: 0378 119 908

Email: contact@modlet.ro

Program relatii cu clientii: Luni - Vineri: 9.00 - 16.00

Reclamatii

Pe site-ul www.modlet.ro se vand inclusiv produse ale magazinelor partenere, facturate de catre acestea, la pretul afisat si cu respectarea tuturor termenilor, conditiilor, promotiilor si ofertelor existente la data efectuarii comenzii.

Va multumim pentru ca ati ales Modlet.ro

sus