CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda. Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat GLS (doar pe teritoriul Romaniei, nu livram in afara tarii).

 

CAT COSTA LIVRAREA PRODUSELOR?

Taxa de transport este de 15 lei, indiferent de valoarea comenzii sau numarul de produse comandate si este valabila in orice localitate din Romania.


IN CAT TIMP IMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate in termen de maxim 1- 4 zile lucratoare, de la confirmarea plasarii comenzii pe e-mail si/sau pe telefon prin SMS.

 

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

Da, se pot returna produsele comandate doar daca acestea nu prezinta urme de uzura/purtare, sa nu fi fost fortate la proba (cu cusaturi rarite sau descusute), sa nu fi fost spalate si doar daca au trecut mai putin de 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii.

 

IN CAT TIMP IMI PRIMESC BANII INAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR (in lei/ron) si NU in conturi care au alte valute.

Platile catre clienti se realizeaza in fiecare zi de MIERCURI, urmand ca suma respectiva sa ajunga efectiv in contul clientului, in cel mult 1 zi lucratoare. Bancile nu proceseaza platile imediat ce se efectueaza transferul si de aceea banii ajung in a 2-zi lucratoare de la momentul transferului.

Important: in extrasul bancar al titularului contului respectiv, o sa apara ca suma returnata provine de la SAANEN TRADE SRL , deci NU Modlet sau alte denumiri.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Perioada maxima este de 10 zile lucratoare din momentul receptionarii coletului retur.

Daca zilele de plata ale lunii respective, pica in zile nelucratoare atunci platile se vor face in urmatoarea zi lucratoare.

In perioadele aglomerate pot aparea si intarzieri ale platilor, de 1-4 zile lucratoare fata de organizarea mentionata anterior.

POT ANULA O COMANDA?

Da, puteti anula o comanda. Anularea comenzii se poate face direct de dvs. prin logare in contul de client Modlet.ro si apoi accesand meniul "Anulare comanda" SAU prin trimiterea unui e-mail pe adresa contact@modlet.ro in care sa specificati numarul comenzii sau nr de telefon mentionat in comanda respectiva.


sus