CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda. Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat GLS (doar pe teritoriul Romaniei, nu livram in afara tarii).

 

CAT COSTA LIVRAREA PRODUSELOR?

Taxa de transport este de 15 lei, valabila in orice localitate din Romania.


IN CAT TIMP IMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate in termen de maxim 1- 4 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii pe e-mail, insa ne straduim sa livram cat mai repede posibil.

 

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

Da, se pot returna produsele comandate doar daca acestea nu prezinta urme de uzura/purtare, sa nu fi fost fortate la proba (cu cusaturi rarite sau descusute), sa nu fi fost spalate si doar daca au trecut mai putin de 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii.

 

IN CAT TIMP IMI PRIMESC BANII INAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR (in lei/ron) si NU in conturi care au alte valute.

Platile catre clienti se fac dupa urmatoarea organizare:

1) Pentru coletele receptionate în perioada 1-09 a lunii se face în data de 10 a lunii respective.

2) Pentru coletele receptionate în perioada 10-19 a lunii se face în data de 20 a lunii respective.

3) Pentru coletele receptionate în perioada 20-31 a lunii se face în data de 01 a lunii urmatoare.

Perioada maxima este de 10 zile lucratoare din momentul receptionarii coletului retur.

Daca zilele de plata ale lunii respective, pica in zile nelucratoare atunci platile se vor face in urmatoarea zi lucratoare.

In perioadele aglomerate pot aparea si intarzieri ale platilor, de 1-4 zile lucratoare fata de organizarea mentionata anterior.

POT ANULA O COMANDA?

Da, puteti anula o comanda. Anularea comenzii se poate face direct de dvs. prin logare in contul de client Modlet.ro si apoi accesand meniul "Anulare comanda" SAU prin trimiterea unui e-mail pe adresa contact@modlet.ro in care sa specificati numarul comenzii sau nr de telefon mentionat in comanda respectiva.


sus