CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda. Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat GLS (doar pe teritoriul Romaniei, nu livram in afara tarii).

 

CAT COSTA LIVRAREA PRODUSELOR?

Taxa de transport este de 15 lei, valabila in orice localitate din Romania.


IN CAT TIMP IMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate in termen de maxim 1-4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pe e-mail, insa ne straduim sa livram cat mai repede posibil. Exceptie fiind perioada de Black Friday (16-23 noiembrie 2018) unde termenul de livrare poate ajunge si la 5-6 zile lucratoare.

 

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

Da, se pot returna produsele comandate doar daca acestea nu prezinta urme de uzura, sunt in ambalajul original sau intr-un alt ambalaj la fel de rezistent si aveti toate documentele cu care acestea v-au fost livrate, si doar daca au trecut mai putin de 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii.

 

IN CAT TIMP IMI PRIMESC BANII INAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR (in lei)

Platile catre clienti se fac dupa urmatoarea organizare:

1) Pentru coletele receptionate în perioada 1-09 a lunii se face în data de 10 a lunii respective.

2) Pentru coletele receptionate în perioada 10-19 a lunii se face în data de 20 a lunii respective.

3) Pentru coletele receptionate în perioada 20-31 a lunii se face în data de 01 a lunii urmatoare.

 Daca zilele de plata ale lunii respective, pica in zile nelucratoare atunci platile se vor face in urmatoarea zi lucratoare.

In perioadele aglomerate pot aparea si intarzieri ale platilor, de 1-4 zile lucratoare fata de organizarea mentionata anterior.

BLACK FRIDAY 16-23 noiembrie 2018:

In aceasta perioada pot aparea intarzieri de cateva zile lucratoare fata de perioda specificata mai sus, pentru returnarea banilor.

IMPORTANT: coletele receptionate ca si retur, in perioada 20-28 decembrie 2018 vor fi procesate pe 03 si 04 ianuarie 2019

POT ANULA O COMANDA?

Da, puteti anula o comanda. Anularea comenzii se poate face prin trimiterea unui e-mail pe adresa contact@modlet.ro in care sa specificati numarul comenzii sau numele si prenumele mentionate la plasarea comenzii.


sus