Returul produselor:

Primul pas in returnarea unui produs sau mai multe produse (indiferent de motiv, marime nepotrivita, banii inapoi etc.) este acela de a completa o cerere de retur, pe care o gasiti in meniul "Retur produse" din contul dvs. de client pe modlet.ro.

Pentru a putea avea acces in acel meniu, trebuie ca mai intai sa va logati in contul realizat anterior pe site.

La ultima comanda plasata, ati completat un e-mail si o parola sau vi s-a generat automat parola, drept urmare s-a creat automat un cont de client si prin acel user si parola va logati pe site. Daca nu va mai amintiti acele informatii, cautati in e-mailul respectiv, mesajul de la noi, cu subiectul [Modlet te incalta!!] Bine ati venit! sau [Modlet.ro Te incalta!!] Parola!  ori puteti reseta parola existenta si apoi seta una noua, accesand pagina https://www.modlet.ro/recuperare-parola

Ulterior, dupa ce produsul va ajunge retur in sediul nostru si va fi verificat de catre colegii de la departamentul retururi, se va procesa in functie de optiunea aleasa in cererea de retur :

 • - se va emite un voucher (avand valoarea produsului returnat*) pe care il veti putea folosi intr-o noua comanda pe orice produs disponibil in site
 • - se vor restitui banii* intr-un cont bancar, cel mentionat in cererea de retur.

*Din valoarea produsului returnat se scade automat taxa de transport retur (15 lei), daca in cererea de retur s-a optat pentru ca acel colet sa fie trimis prin Urgent Cargus sau 17 lei daca ati ales optiunea nr.2 si anume retur prin firma de curierat GLS.  Daca s-a optat pentru optiunea nr.3, prin care clientul plateste direct firmei de curierat (aleasa de el) transportul catre noi a produsului returnat, atunci nu se va mai reduce valoarea voucher-ului sau a banilor ce urmeaza a fi returnati in cont.

Pentru mai multe detalii despre cum se realizeaza o cerere de retur accesati pagina urmatoare: Citeste tot...

IMPORTANT: in coletul retur, va rugam sa puneti hartia A5 care a fost primita in colet. Daca nu mai aveti acea hartie, puneti alta in care sa fie mentionat numele si nr de telefon, mentionate in comanda la care faceti acel retur.

Conditii pentru retur :
 • - Daca au trecut mai putin de 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii;
 • - Produsul nu a fost purtat/deteriorat sau modificat in niciun fel;
 • - Daca ati generat o cerere de retur prin completarea formularului "Retur produse" din pagina "Contul meu" de pe site-ul www.modlet.ro, in mai putin de 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii sau sa ne informati prin e-mail pe contact@modlet.ro de intentia de a face retur
 • - PFA-urile si persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur în 14 zile calendaristice, cum este specificat si in Ordonanta 34/2014.
 • - Zgomotul produs de incaltaminte prin contact cu solul, nu face obiectul returnarii sau garantiei acelui produs;
 • - Mirosul produs de incaltaminte, nu face obiectul returnarii sau garantiei acelui produs si este datorat procesului de fabricare a produsului respectiv.
Important:
 • - Vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator (intr-un mod care sa nu afecteze integritatea produsului) Impachetati coletul intr-un ambalaj rezistent, apoi sigilat (lipit cu scoci) astfel incat sa nu poata fi deteriorat in timpul transportului catre noi.
 • - NU acceptam coletele trimise cu ramburs, aceste colete vor fi refuzate
 • - Produsele achizitionate online pe Modlet.ro, NU pot fi returnate in "Magazinele Modlet" ci doar prin curierat rapid (fara Posta Romana) si FARA RAMBURS la adresa: Jud. Galati, Loc: Galati, Str. Cetatianu Ioan Nr.15, Hala 5
 • - Un formular de retur este aferent unei comenzi. Daca vrei sa returnezi produse din comenzi diferite, va trebui sa realizezi cate o cerere de retur pentru fiecare comanda plasata.
 • - Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar (cel completat anterior la sectiunea "Optiuni retur"), in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia returului. Daca nu aveti cont bancar pe numele dumneavoastra, atunci puteti apela la o ruda sau o cunostinta de incredere si sa treceti datele persoanei respective. Schema de transfer a banilor in contul IBAN, o puteti vizualiza accesand pagina: https://www.modlet.ro/content/17-intrebari-frecvente#ramburs
 • - Va recomandam sa verificati cu mare atentie datele completate (contul iban etc) pentru ca noi vom transfera banii in acel cont mentionat in casuta respectiva.
 • - Intrucat banii incasati de la clienti sunt virati de firma de curierat intr-un cont bancar, singura modalitate prin care noi va putem returna acesti bani este tot intr-un cont bancar. Magazinul online Modlet.ro nu lucreaza cu bani cash, ci doar cu incaltaminte. Din acest motiv orice restituire a banilor se poate face doar intr-un cont bancar.
 • - Procesul de returnare si de primire a unui nou produs are o durata medie de 5-9 zile lucratoare.
Conditii retur pentru produsele din Oferta "1+1 Gratis" Conditii retur pentru produsele din Oferta "1+1/2 Gratis"

sus