Livrarea produselor comandate de pe Modlet.ro

Produsele comandate de pe site-ul www.modlet.ro se livreaza prin curier rapid (firma de curierat GLS si Fan Courier), in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii comenzii pe e-mail, insa ne straduim sa livram cat mai repede posibil. Exceptie fiind perioada de "Black Friday" (17-24 noiembrie 2017) unde perioada de livrare poate ajunge la 6 zile lucratoare.

Livrarea produselor in localitatile deservite de reteaua de curierat

Costul transportului este in valoare de 15 lei TVA inclus si va fi suportat de client.


Returul produselor:


Se accepta returul produselor DOAR in urmatoarele situatii:

- Doar daca au trecut mai putin de 14 zile calendaristice de la ridicarea coletului/livrarea comenzii;

- Incaltamintea nu prezinta urme de uzura, de purtare etc.

- Daca ne-ati anuntat printr-un e-mail pe contact@modlet.ro sau prin completarea formularului "Retur produse" din pagina "Contul meu" de pe site-ul www.modlet.ro, de intentia de a face retur, in mai putin de 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii.

  •  PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile calendaristice, cum este specificat si in Ordonanța 34/2014.
  •  Produsul nu a fost purtat sau deteriorat sau modificat in niciun fel;
  •  Zgomotul produs de incaltaminte prin contact cu solul, nu face obiectul returnarii sau garantiei acelui produs;
  •  Vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator (intr-un mod care sa nu afecteze integritatea produsului)

    - Produsele achizitionate de pe modlet.ro NU pot fi returnate in "Magazinele Modlet" ci doar prin curierat rapid (fara Posta Romana) si FARA RAMBURS la adresa: Jud. Galati, Loc: Galati, Str. Cetatianu Ioan NR.15, Hala 5 (in spate la Metro)

Important: Procesul de returnare si de primire a unui nou produs are o durata medie de 5-9 zile lucratoare.

Pentru a returna un produs trebuie sa:

- va asigurati ca respectati conditiile de retur enuntate mai sus;

- impachetati coletul intr-un ambalaj rezistent si sigilat (lipit cu scotch) Produsele deteriorate vor fi refuzate

- sa completati o cerere de retur, iar pentru a putea face acest lucru trebuie sa intrati in contul dumneavoastra de pe modlet.ro si sa accesati butonul "Retur produse"  Un ghid complet veti gasi la sectiunea Retur produse localizata in pagina de contact a site-ului https://www.modlet.ro/contact


    Returul produsului si returnarea banilor

Daca ati cumparat de pe Modlet.ro si doriti restituirea banilor trebuie sa intrati in contul dumneavoastra de pe modlet.ro si sa accesati butonul "Retur produse" Dupa ce veti completa formularul respectiv, bifati la final optiunea "Vreau banii inapoi"  Un ghid complet veti gasi in pagina de contact a site-ului.


Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia returului. Pentru mai multe detalii accesati pagina: https://www.modlet.ro/content/17-intrebari-frecvente#ramburs
Asigurati-va ca respectati conditiile de retur (vezi Returul produselor) inainte de a trimite produsul.


Pentru a returna un produs in schimbul banilor, urmati pasii de la "Returul produselor"


sus