Livrarea produselor comandate de pe Modlet.ro

Produsele comandate de pe site-ul www.modlet.ro se livreaza prin curier rapid, in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii comenzii pe e-mail, insa ne straduim sa livram cat mai repede posibil. Exceptie fiind perioada de "Black Friday" (17-24 noiembrie 2017) unde perioada de livrare poate ajunge la 6 zile lucratoare.

Livrarea produselor in localitatile deservite de reteaua de curierat

Costul transportului este in valoare de 9,9 lei TVA inclus si va fi suportat de client. Exceptand comenzile care depasesc valoarea de 200 lei unde transportul este gratuit.


Returul produselor:


Se accepta returul produselor in urmatoarele situatii:
- au trecut mai putin de 14 zile de la livrarea comenzii;

- daca ne-ati anuntat prin e-mail sau prin completarea formularului de retur din pagina de contact de intentia de a face retur, in mai putin de 14 zile de la livrarea comenzii;
- PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile
- produsul nu a fost purtat sau deteriorat sau modificat in niciun fel;
- vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator (intr-un mod care sa nu afecteze integritatea produsului)

- produsele achizitionate de pe modlet.ro NU pot fi returnate in "Magazinele Modlet" ci doar prin curierat rapid (fara Posta Romana) si FARA RAMBURS la adresa: Jud. Galati, Loc: Galati, Str. Drumul de Centura, Nr.7

Pentru a returna un produs trebuie sa:


- va asigurati ca respectati conditiile de retur enuntate mai sus;
- impachetati coletul intr-un ambalaj rezistent si sigilat (lipit cu scotch) Produsele deteriorate vor fi refuzate.
- completati formularul "Retur produse" din aceasta pagina: CLICK AICI pentru a completa formularul
- contactati un serviciu de curierat RAPID (fara POSTA ROMANA) pentru a trimite coletul catre noi;
- NU TRIMITETI COLETUL CU RAMBURS, nu facem plati CASH catre clienti, plata se va face doar in cont bancar*Costul returului produselor


        - Daca sunteti la primul retur, DUMNEAVOASTRA TRIMITETI PRIN CURIER PRODUSUL (pe cheltuiala dvs.), iar noi vom trimite GRATUIT COLETUL CATRE DUMNEAVOASTRA.
        - Contactati un serviciu de curierat rapid (fara Posta Romana) pentru a trimite coletul. Recomandam urmatoarele firme de curierat, in aceasta ordine: Fan Curier, Urgent Cargus, DPD etc.
        - Pentru schimburi ulterioare de marimi sau produse, va fi necesar sa platiti dumneavoastra transportul (tur-retur)
        - Daca alegeti un produs mai mic ca pret, atunci diferenta o vom restitui in contul IBAN indicat*


Returul produsului si returnarea banilor


Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de 10 zile lucratoare de la receptia returului. Returul produselor se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia expeditiei.
Asigurati-va ca respectati conditiile de retur (vezi Returul produselor) inainte de a trimite produsul.


Pentru a returna un produs in schimbul banilor, urmati pasii de la "Returul produselor" iar in colet, includeti o foaie, pe care sa fie mentiont IBAN-ul (nu facem plati externe)  si numele complet al titularului de cont in care se va face plata si factura originala care a venit in colet. 

*Daca nu aveti cont IBAN, puteti folosi contul altei persoane dar va trebui sa ne trimiteti (de pe aceeasi adresa de e-mail cu care s-a plasat comanda pe modlet.ro)  IBAN-ul, numele complet al titularului de cont si o cerere semnata prin care va dati acordul ca banii sa fie restituiti in contul respectiv (doar cont in lei) pe adresa de e-mail: contact@modlet.ro

Atat confirmarea platii cat si expedierea unui produs nou se va face doar dupa ce vom primi produsul.


sus