Livrarea produselor comandate de pe Modlet.ro

Produsele comandate de pe site-ul www.modlet.ro se livreaza prin curier rapid, in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii comenzii pe e-mail, insa ne straduim sa livram cat mai repede posibil. Exceptie fiind perioada de "Black Friday" (17-24 noiembrie 2017) unde perioada de livrare poate ajunge la 6 zile lucratoare.

Livrarea produselor in localitatile deservite de reteaua de curierat

Costul transportului este in valoare de 9,9 lei TVA inclus si va fi suportat de client.


Returul produselor:


Se accepta returul produselor in urmatoarele situatii:
- au trecut mai putin de 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii;

- daca ne-ati anuntat prin e-mail sau prin completarea formularului de retur din pagina de contact de intentia de a face retur, in mai putin de 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii;
- PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile calendaristice 
- produsul nu a fost purtat sau deteriorat sau modificat in niciun fel;
- vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator (intr-un mod care sa nu afecteze integritatea produsului)

- produsele achizitionate de pe modlet.ro NU pot fi returnate in "Magazinele Modlet" ci doar prin curierat rapid (fara Posta Romana) si FARA RAMBURS la adresa: Jud. Galati, Loc: Galati, Str. Drumul de Centura, Nr.7

Pentru a returna un produs trebuie sa:


- va asigurati ca respectati conditiile de retur enuntate mai sus;
- impachetati coletul intr-un ambalaj rezistent si sigilat (lipit cu scotch) Produsele deteriorate vor fi refuzate.
- completati formularul "Retur produse" din aceasta pagina: CLICK AICI pentru a completa formularul
- contactati un serviciu de curierat RAPID (fara POSTA ROMANA) pentru a trimite coletul catre noi;
- NU TRIMITETI COLETUL CU RAMBURS, nu facem plati CASH catre clienti, plata se va face doar in cont bancar*Costul returului produselor


        - Daca sunteti la primul retur, DUMNEAVOASTRA TRIMITETI PRIN CURIER PRODUSUL (pe cheltuiala dvs.), iar noi vom trimite GRATUIT COLETUL CATRE DUMNEAVOASTRA.
        - Contactati un serviciu de curierat rapid (fara Posta Romana) pentru a trimite coletul. Recomandam urmatoarele firme de curierat, in aceasta ordine: Fan Curier, Urgent Cargus, DPD etc.
        - Pentru schimburi ulterioare de marimi sau produse, va fi necesar sa platiti dumneavoastra transportul (tur-retur)
        - Daca alegeti un produs mai mic ca pret, atunci diferenta o vom restitui in contul IBAN indicat*


Returul produsului si returnarea banilor


Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de 10 zile lucratoare de la receptia returului. Returul produselor se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia expeditiei.
Asigurati-va ca respectati conditiile de retur (vezi Returul produselor) inainte de a trimite produsul.


Pentru a returna un produs in schimbul banilor, urmati pasii de la "Returul produselor" iar in colet, includeti o foaie, pe care sa fie mentiont IBAN-ul (nu facem plati externe)  si numele complet al titularului de cont in care se va face plata si factura originala care a venit in colet. 

*Daca nu aveti cont IBAN, puteti folosi contul altei persoane dar va trebui sa ne trimiteti (de pe aceeasi adresa de e-mail cu care s-a plasat comanda pe modlet.ro)  IBAN-ul, numele complet al titularului de cont si o cerere semnata prin care va dati acordul ca banii sa fie restituiti in contul respectiv (doar cont in lei) pe adresa de e-mail: contact@modlet.ro

Atat confirmarea platii cat si expedierea unui produs nou se va face doar dupa ce vom primi produsul.


sus